Op Plantastisch.nl koop je al jaren de leukste planten inclusief een trendy pot. Het idee is ontstaan uit liefde voor planten en het gemak van online bestellen.
Daar moesten wij iets mee. Bedacht op een zolderkamer en enkele maanden later konden onze eerste klanten planten kopen op Plantastisch.nl. Heb je een tip voor de webshop  of een vraag, neem gerust contact met ons op via vragen@plantastisch.nl.

 

Planten kopen

Op Plantastisch.nl koop je dus online de leukste planten. Wij hebben de populairste kamerplanten voor je geselecteerd.  Zo heb je een interessant assortiment van geliefde kamerplanten in plaats van een overdaad aan keuze. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker. De planten zijn van de hoogste kwaliteit. Zo worden ze direct na je bestelling vanaf de kweker verzonden. Verser kan dus niet. Dat komt natuurlijk de levensduur ten goede. Met de juiste verzorgingstips profiteer je zo optimaal van je nieuwe plant.

 

Planten eenvoudig bestellen

Online kopen staat naar onze mening voor gemak. Daarom hebben wij verschillende routes bedacht om een plant te kopen. Zo kun je kiezen uit een overzicht van alle planten. Of wanneer je minder tijd hebt, kies je uit de top 5 meest verkochte planten. Geef je een plant cadeau en heb je een bedrag in je hoofd dat je wilt besteden? Kies dan voor deze route. daar kies je eerst het totaal bedrag: dus inclusief gratis pot en verzending. Zo krijg je geen vervelende verrassingen gedurende het bestelproces ten aanzien van de kosten. 

 

Online kopen: betrouwbaar en veilig

Online kopen van planten moet betrouwbaar zijn. Betrouwbaarheid enerzijds ten aanzien van de kwaliteit van de producten. Daarvoor hebben wij de versgarantie bedacht. Onze planten komen direct van de kweker. Mocht er iets niet goed zijn, meld het ons dan svp. Maar uiteraard ook ten aanzien van het bestellen. Wij hebben een Thuiswinkelkeurmerk. Op deze site vind je onze registratiegegevens. Betalen gaat ook veilig en eenvoudig met Ideal. 

 

Geef eens een plant cadeau

Een plant cadeau geven is een meer dan goed alternatief voor de geliefde bonbons of een bloemetje laten bezorgen. Wanneer je een plant cadeau krijgt is de verrassing namelijk net zo groot. Daarnaast heb je een stuk langer plezier van een plant dan van een bos bloemen. Maar je wilt natuulijk wel een cadeautje geven dat "af" is. Daarom bedachten wij het principe van de plant met pot combinaties. Je kunt dus na je keuze voor een plant ook een trendy pot erbij kiezen. Zo krijgt diegene aan wie je het cadeautje laat verzenden een plant die hij of zij direct neer kan zetten zonder extra werk. Dit is natuurlijk ook makkelijk als je een plant aan jezelf cadeau geeft. Daarom is Plantastisch.nl met recht de leukste planten cadeaushop van Nederland.

 

Kortom:

Planten koop je eenvoudig en snel op Plantastisch.nl

 

Volg ons op:

Online planten kopen Facebook Plantastisch            Online planten kopen Twitter Plantastisch            Online planten kopen Google+ Plantastisch
Facebook Twitter  Google+

 

 

 

 

 

 

 

Veilig betalen met:

  • ideal certification
  • keurmerk

 

 

 

 

 

 

Vragen?

Vragen?

Neem contact op:

neem contact op