• Secretaressedag 20 april; koop een plant!

  Tillandsia plant kopenDonderdag 20 april is het weer Secretaressedag in Nederland. Een mooi moment om deze waardevolle steun en toeverlaat in het zonnetje te zetten. Dat doe je het beste door een mooie plant te bestellen.

  Waarom? Wij zetten de voornaamste voordelen van het kopen van een plant op een rij:

  1. Een plant is een blijvend cadeau: iedere dag staat daar een mooie plant op haar bureau te stralen. Dit zal haar herinneren aan haar attente werkgever, aan jou dus! Bonbons zijn immers zo weer op gegeten. En bloemen als  cadeau is nou ook niet echt origineel en kun je na een week in de prullenbak terugvinden. Zonde toch!

  2. Een plant heeft ook diverse gezondheidsvoordelen*:

  • Een plant zuivert de lucht/ is goed voor de luchtvochtigheid
  • je secretaresse kan meer stress handelen door het verlagen van haar hartslag en bloeddruk

  3.  De creativiteit neemt al toe met 1 plant op je bureau

  4. Last but not least, een plant is een bijzonder mooi levend product die het kantoor een vrolijke noot geeft. Een werkplek moet immers ook leuk zijn toch?

  Kortom, bestel nog snel voor Secretaressedag een mooie plant op Plantastisch.nl
  Koop bijvoorbeeld de mooie bloeiende Tillandsia, nu 2 voor 25,-. Je ontvangt er 2 trendy potten bij en de planten worden gratis bezorgd. Succes gegarandeerd!

   

  * bronnen: onderzoeken van NASA, South Bank University Londen, TNO
  * beeldmateriaal: mooiwatbloemendoen.nl

 • Bananenplant (Musa Tropicana) weer online te koop!

  BananenplantNa een korte periode van afwezigheid is nu de populaire Bananenplant (Musa Tropicana of Dwergbanaan) weer online te koop. Goed nieuws voor iedereen die van grote planten houdt. Deze kamerplant is met een beetje goede verzorging geen kleine jongen. Met zijn grote groene bladeren zuivert de Bananenplant de lucht en heeft hij natuurlijk ook de algemene gezondheidsvoordelen van het neerzetten van planten in je kamer. Van planten word je namelijk rustig, het helpt je bloeddruk en hartslag dalen *.

  Wist je trouwens dat wanneer je de Bananenplant voldoende groot laat worden deze het geluid in je kamer dempt?

  Alleen maar voordelen dus!

  Koop nu de Bananenplant vanaf 25,- inclusief trendy pot. De Musa Tropicana wordt gratis thuisbezorgd.

  Bekijk ook de verzorgingstips van de Bananenplant. Zo houdt je de Musa Tropicana na de aankoop in top conditie.

   

  * Bron: Interaction with indoor plants

 • Plant kopen in Amsterdam?

  plant kopen amsterdamBen je op zoek naar een leuke plant en woon je in Amsterdam? Of woon je heel ergens anders en wil je juist een mooie plant laten bezorgen bij een goede vriend of een zieke tante in Amsterdam? Het maakt tegenwoordig natuurlijk helemaal niet meer uit waar je woont. Je koopt heel eenvoudig online een plant. Bijvoorbeeld op Plantastisch.nl!

  Online een plant kopen en laten bezorgen in Amsterdam is namelijk heel eenvoudig.

  Het werkt als volgt:

  Je kiest een bedrag dat je uit wilt geven aan een plant
  Je maakt vervolgens je keuze voor een plant en pot
  Vul de adresgegevens in en betaal de bestelling met ideal
  Plantastisch.nl stuurt de order direct naar de kweker
  De kweker pakt de plant en pot zorgvuldig in een speciaal voor verzending ontwikkelde doos
  De plant wordt binnen 48 uur bezorgd op het adres in Amsterdam

  Super simpel toch?
  Je hoeft dus niet meer op zoek naar een bloemist of tuincentrum in Amsterdam. Planten kopen doe je heel eenvoudig online op Plantastisch.nl.

  Bekijk hier ons uitgebreide assortiment planten of start met het maken van een budgetkeuze. Wij bezorgen de planten, inclusief trendy pot, gratis in Amsterdam!

 • De populaire Koffieplant is weer te koop!

  Goed nieuws! De Coffea Arabica, beter bekend als de Koffieplant, is weer te bestellen op Plantastisch.nl.Koffieplant kopen

  Deze populaire plant geeft 4 jaar lang prachtige stervormige bloemen. Daarna verschijnen er echte koffiebonen! Hoe cool is dat? Met een beetje goede verzorging en geduld oogst je dus je eigen koffiebonen.

  Nu denk je misschien:  "4 jaar? Dat is voor mij een hele opgave om een plant te laten overleven." Niet met onze handige verzorgingstips. De koffieplant is namelijk  heel eenvoudig te verzorgen. Bekijk de verzorgingstips voor de Koffieplant (Coffea Arabica).

  Bestel hier  heel eenvoudig de Koffieplant. Voor slechts €20,- wordt deze gratis bij je thuis bezorgd, inclusief trendy pot!

  Of profiteer hier van onze actie en ontvang 2 Koffieplanten voor slechts €25,-.

   

   

 • Breng je huis in Paassferen

  DKalanchoee Paasdagen staan weer voor de deur! Een moment bij uitstek om je huis te pimpen  voor die gezellige paasbrunch met familie of vrienden.

  Traditioneel kies je eigenlijk voor paastakken maar we zouden Plantastisch.nl niet zijn als we niet iets creatievers zouden bedenken. Paastakken verdwijnen vrijwel direct na de paasdagen in de kliko. Zonde toch?

  Wij inspireren je graag met onze ideeën.  Sommige kamerplanten lenen zich bij uitstek om te versieren met paasversiering. Denk hierbij aan nep paaseieren, de welbekende kuikentjes of gele lintjes.

  Bijvoorbeeld de Juncus Spiralis. In zijn lange kurkentrekker bladeren kun je heel makkelijk versiering aanbrengen.

  Of wat denk je van de Olifantenvoet, ook deze plant heeft lange stengels waar prima een paaseitje aan kan hangen.

  Misschien heb je niet zo veel zin om ook nog paasversiering aan te brengen. Koop dan bijvoorbeeld een plant met gele bloemetjes, zoals de Kalanchoe Calendiva Lemon of de Kalanchoe in de kleur geel.

  Eigenlijk kun je iedere groene plant met een beetje fantasie versieren tot een echt paasattribuut. Bekijk hier ons assortiment en koop snel plant zodat je ruim op tijd bent voor Pasen.

  Alvast hele fijne paasdagen!

  Beeld: mooiwatplantendoen.nl

   

   

Artikelen 1 tot 5 van 52 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Volgende pagina

 

Volg ons op:

Online planten kopen Facebook Plantastisch            Online planten kopen Twitter Plantastisch            Online planten kopen Google+ Plantastisch
Facebook Twitter  Google+

 

 

 

 

 

 

 

Veilig betalen met:

 • ideal certification
 • keurmerk

 

 

 

 

 

 

Vragen?

Vragen?

Neem contact op:

neem contact op